Ze werden in 2016 al uitgeroepen tot ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ en 31 mei sleepten Puck Aerns en Priscilla Wagensveld van Communicatiebureau Strooploos ook de Starterstrofee in de wacht.

Het is nu rood wit blauw ingepakt. Dat gebouw, pal naast het station in de Tilburgse Spoorzone, dat is Station 88: huis voor ondernemerschap en innovatie. Het centrale trefpunt voor startende en gevestigde ondernemers in Midden-Brabant en voor hun partners. De deuren openen begin 2018.

Het Brabants Dagblad meldt dat staatssecretaris Klijnsma alsnog akkoord is gegaan met de proef met regelluwe bijstand in Tilburg.

De zorgwedstrijd van de gemeente Loon op Zand telt 38 finalisten. Het is aan het publiek om de winnaar te kiezen. Stemmen kan van 22 mei tot en met 4 juni.

Tilburg-Waalwijk is de beste regio op het gebied van e-fulfilment. Dat bleek 16 mei na afloop van de Summit Logistieke Hotspots in Dordrecht.

De helft van alle trainingsvluchten in 2024 met simulators. Op Gate2, dat daarvoor kan worden uitgebreid tot internationaal simulatorcentrum.

Het TextielMuseum in Tilburg heeft de BankGiro Loterij Museumprijs 2017 gewonnen.

Koning Willem-Alexander prees de regionale samenwerking in Hart van Brabant tijdens Koningsdag in Tilburg. De regio presenteerde zich aan het koningspaar en Nederland tijdens de regioparade het Groene Hart van Brabant.

Tilburg University en PwC richten samen een universitair fonds op. Dat maakt meer wetenschappelijk onderzoek en onderwijs mogelijk over thema’s die familiebedrijven raken.

De Beekse Bergen haalt Afrika naar Hilvarenbeek. Binnen een jaar opent het attractiepark de eerste 239 vakantiehuizen tussen wilde dieren in het nieuwe Safari Resort. Dat gaat honderden banen opleveren.