De regio gaat verder met de ontwikkeling van een Green Deal Gezondheidszorg.

Er is een nieuwe Koers Regionale Jeugd(hulp). Daarbij staat de leefwereld van het kind centraal.

De Wel-zo-veilig-Award in de categorie bedrijventerreinen is voor samenwerkingsverband Vitaal Tilburg. Demissionair minister Blok reikte 9 oktober de prijs uit.

De energiefabriek van waterschap de Dommel is nu operationeel. Die staat op Ecopark Spinder in Tilburg.

Springplank 040 won afgelopen vrijdag 29 september de Social Innovation Award 2017.

Er is een filmpje gemaakt over de Regio Hart van Brabant. Het filmpje is gepresenteerd op het VGS congres 2017 en tijdens de Hart van Brabantdag op 21 september.

Midpoint Brabant directeur Jan Bikker kreeg de Hart van Brabant Award tijdens de Hart van Brabantdag op 21 september.

De burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus, nam 21 september tijdens de Hart van Brabantdag, de Hart van Brabant Award in ontvangst.

Het fietsnetwerk in Brabant heeft een kwaliteitsimpuls gekregen. Op donderdag 21 september hebben gedeputeerde Christophe van der Maat (Mobiliteit en Samenwerking), Mario Jacobs (wethouder Tilburg) en Kees Grootswagers (wethouder Loon op Zand) tijdens het Nationaal fietscongres in Tilburg het vernieuwde fietsroutenetwerk in regio Hart van Brabant officieel geopend.

Het Brabants Dagblad publiceerde 22 september een artikel naar aanleiding van het symposium Dream it. Do it. Make it. over creatief ondernemen en innoveren in het Hart van Brabant. De boodschap is duidelijk: we moeten de digitalisering in Midden-Brabant beter benutten.