Ben jij een rasechte communicatietijger? Hou jij van een uitdaging en heb je hart voor Midden Brabant?

Fietsen van Textiel Tilburg naar de internationale keramiek werkplaats in Oistewijk. Het zijn 2 van de vele locaties van de pop-up design fietsroute.

Het circusfestival Circulo verhuist van Liempde naar Tilburg.

De BORT-prijs 2017 is voor het Udenhoutse bedrijf Hoppenbrouwers Techniek.

Er is een interactieve app ontwikkeld voor het gebied De Hilver. Dat ligt tussen Moergestel, Biest-Houthakker en Driesen. Het aantal weidevogels, waaronder de grutto, is daar toegenomen.

We willen in Hart van Brabant kindermishandeling beter aanpakken. Dat vraagt om extra inzet en geld.

Geen enkele verkeersdode en een kwart minder verkeersongelukken in Tilburg. Dat is de ambitie voor 2020.

De 'Wonderlijke watertuin' van stichting op Groene Voet Tilburg is de winnaar van de Hoos & Hitte contest. Dat bleek 6 juli tijdens de prijsuitreiking. De hoofdprijs is 5.000 euro om het idee te realiseren.

Ze werden in 2016 al uitgeroepen tot ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ en 31 mei sleepten Puck Aerns en Priscilla Wagensveld van Communicatiebureau Strooploos ook de Starterstrofee in de wacht.

Het is nu rood wit blauw ingepakt. Dat gebouw, pal naast het station in de Tilburgse Spoorzone, dat is Station 88: huis voor ondernemerschap en innovatie. Het centrale trefpunt voor startende en gevestigde ondernemers in Midden-Brabant en voor hun partners. De deuren openen begin 2018.