Mooie stap naar slimme, duurzame economie in Midden Brabant: Regio Hart van Brabant in 2050 energieneutraal!

De Efteling is door de magische grens van 5 miljoen bezoekers per jaar. Dat is eerder dan verwacht. 

De landelijke prijs voor communicatie via Whatsapp: daarvoor is de gemeente Dongen genomineerd. Daarmee infomeert de gemeente de bewoners over de reconstructie van de Vaartweg. Stemmen kan nog.

Na de gemeenteraadverkiezingen treden er in elke gemeente nieuwe raadsleden aan. Op zaterdagochtend 26 mei is de eerste radendag van 2018 van 9.00 tot 13 uur. Waar is nog niet bekend.

De eerste bijeenkomst uit de serie #RoadtoHartvanBrabant is op vrijdag 20 april.

Met trots overhandigde voorzitter Ad van Beek op 7 maart tijdens het poho verkeer en vervoer het GGA Hart van Brabant fotoboek 2017 aan zijn collega's; een dag later op de Hart van Brabantdag aan de Tilburgse burgemeester Theo Weterings.

De 9 Hart van Brabant-gemeenten en 3 waterschappen hebben 1 maart het 'Natuurbod Regio Hart van Brabant' aangeboden aan gedeputeerde Johan van den Hout van de provincie Noord-Brabant en het Groen Ontwikkelfonds Brabant (GOB).

Door deel te nemen aan het onderzoek naar woonwensen, helpt u uw gemeente bij het maken van keuzes die uw eigen woonsituatie aangaan.

De Koers ‘Samen met de Jeugd’ is in november en december 2017 door de 9 gemeenteraden van Regio Hart van Brabant vastgesteld. Het bijhorende uitvoeringsprogramma is nu in de maak.

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) in het Amphia-Ziekenhuis in Breda is sinds vrijdag 26 januari 2018 officieel geopend. Deze CSG helpt slachtoffers van seksueel geweld in de regio's Midden- en West-Brabant.