Anne-Marie Fokkens

Ons congres zal de eerste dag in goede handen zijn; Anne-Marie Fokkens leidt ons door het programma. Deze Brabantse tv-presentatrice heeft ruime ervaring als dagvoorzitter. Zij leidt ons langs de introductie van gastheer Marcel Meijs op the essence of presence, via het kairotisch moment met Joke Hermsen, naar de inzichten van Tiwosdirecteur René Scherpernisse, om daarna het plenaire deel van de eerste dag af te sluiten met een lunch.

Over Anne-Marie Fokkens

“Moeder, bonusmoeder, luizenpluismoeder, presentatrice, ondernemer, beste vriendin, echtgenote, huisvrouw, regelneef. Ik ben vast nog wat vergeten. Welcome to my life…” Aldus de introductie van Anne-Marie zelf (annemariefokkens.com). Zij is daarnaast presentatrice en eindredacteur van Booming Brabant op Omroep Brabant. Een sociaal-economisch programma dat een duik neemt in de toekomst en alle innovaties die daarbij ontwikkeld worden. In dit half uur durende programma ontvangt zij gasten aan een digitale tafel.

The essence of presence

Aanwezig zijn, presence doorgronden, hoeft zich niet te beperken tot één domein. Als een van onze sprekers dat begrepen heeft, dan is het Anne-Marie wel. Zij brengt haar vaardigheden niet alleen in praktijk op televisie, maar is daarnaast zeer actief in de sportwereld, blogt op haar website, en leidt vele bijeenkomsten binnen en buiten onze regio.

Op woensdag 19 september zal ze dus het plenaire deel van ons congres in goede banen leiden.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring