Overnachten

Een hotelovernachting dien je zelf te reserveren. Hieronder vind je een overzicht van hotels die we voor je hebben voorgeselecteerd.

Transfers
Indien je een overnachting boekt in een van de vier geselecteerde hotels, kun je gratis gebruikmaken van de bustransfers op woensdagochtend, op woensdagavond op twee momenten en op donderdagochtend (tenzij het hotel op loopafstand is). Meer hierover lees je bij de praktische zaken.
Kom je op woensdagochtend met je koffers direct naar de congreslocatie EVE, dan zorgen wij ook dat je koffers naar je hotel worden gebracht.

Hotels
Kies je voor een van onderstaande hotels, neem dan rechtstreeks met het hotel telefonisch of via de e-mail contact op en plaats je reservering onder vermelding van VGS-congres 2018. Reservering en betaling geschieden rechtstreeks bij de hotels en de (annulerings)voorwaarden van die organisaties zijn dan ook van toepassing op de overeenkomst.

  • Optie 1: Van der Valk Hotel Tilburg voor € 138,42 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting en btw. Meer informatie: www.hoteltilburg.nl. Boeken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Optie 2: Bastion Hotel Tilburg voor € 97,25 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting en btw. Meer informatie: www.bastionhotels.com/nl-nl/hotels/hotel-tilburg. Boeken: 013-5441999.
  • Optie 3: Mercure Hotels Tilburg voor € 113,02 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting en btw. Meer informatie: www.mercure-tilburg.nl. Boeken: 013-5354675. Parkeren kan bij het hotel voor € 9,50 per nacht.
    Dit hotel bevindt zich op loopafstand van zowel het centraal station, als de congreslocatie EVE.
  • Optie 4: Efteling Hotel Kaatsheuvel voor € 170,44 per persoon per nacht, inclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting en btw. Meer informatie: www.efteling.com/nl/hotel. Boeken: 0416-537777.
    Dit hotel ligt het dichtst bij de locatie van de avondactiviteit op woensdag 19 september.

Let op: in de hotelprijzen zijn de kosten voor congresdeelname niet meegenomen. Kijk daarvoor bij de Praktische zaken.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring