Praktische zaken

Contact met de organisatie
In aanloop naar het congres zijn we goed te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens het congres kun je ons herkennen aan de roze blouses en overhemden. Spreek ons gerust aan met vragen of opmerkingen. Moet je op afstand snel iemand te pakken krijgen, dan kun je ook bellen met het speciale congresnummer: 06 - 2072 8254.

Bereikbaarheid centrale congreslocatie EVE
Op woensdag- en donderdagochtend vindt het congres plaats in EVE, onderdeel van de Spoorzone van Tilburg, gezichtsbepalend industrieel erfgoed in de stad. Het adres is Burgemeester Stekelenburgplein 208, 5041 SC Tilburg. EVE is gelegen naast het centraal station (uitgang noordzijde) en het busstation. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in een van de acht parkeergarages in en rond het centrum van Tilburg. Borden langs de route richting het centrum geven aan of er in de parkeergarage nog vrije plaatsen zijn. Parkeergarage Knegtel is het meest nabij EVE gelegen, op ongeveer tien minuten loopafstand. Mocht die vol zitten, dan is parkeergarage Pieter Vreedeplein of Tivoli/013 een goed alternatief.

Kofferservice
Verblijf je in een van de vier voorgeselecteerde hotels, dan kun je gebruikmaken van onze kofferservice. Neem je bagage mee naar EVE en wij zorgen dat deze naar je hotel vervoerd wordt. Verblijf je bij een andere accommodatie, dan kunnen we je geen kofferservice bieden. Je kunt dan wel je bagage in onze garderobe kwijt.

Vervoer tijdens het congres
De plenaire programmaonderdelen, de workshops en het diner met feest vinden op diverse locaties in Regio Hart van Brabant plaats. Het vervoer gedurende het congres is voor je geregeld. Op woensdag- en donderdagochtend rijdt onze pendeldienst eenmaal langs de voorgeselecteerde hotels om je voor start van het programma bij EVE af te zetten. Wil je hiervan gebruikmaken, zorg dan dat je vanaf 9.00 uur klaarstaat bij de ingang van je hotel. Het hotel Mercure bevindt zich op loopafstand van EVE – hier rijdt de bus niet langs.
Op woensdagavond vinden het diner en feest plaats in De Efteling. Er vertrekt dan op twee momenten een bus, die naar het centrum van Tilburg rijdt en langs de voorgeselecteerde hotels. Verblijf je bij een accommodatie die niet tot de voorgeselecteerde hotels behoort, dan stap je uit in het centrum van Tilburg (bij de stop Hotel Mercure) en vervolg je op eigen gelegenheid de weg naar jouw verblijf. De vertrektijden van de bus in De Efteling zijn 22.00 en 00.30 uur (na afloop van het feest).

Workshops
Op woensdagmiddag vinden er tien workshops plaats op vijf verschillende locaties. Je neemt deel aan twee workshops op dezelfde locatie. Je kunt je combinatie van twee workshops bij aanvang van het congres kiezen. Daarbij geldt dat wie het eerste komt, eerste keuze heeft.

Bijzonderheden die we moeten weten?
Zijn er nog bijzonderheden waar wij van op de hoogte moeten zijn? Ook als je minder goed ter been bent, horen we dat graag op voorhand. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen en annuleringen
Het kosteloos annuleren van je deelname was mogelijk tot 3 september. Wil je nu nog annuleren, laat dit ons dan spoedig weten. We zijn wel genoodzaakt een factuur te sturen wegens reeds gemaakte kosten.
Zijn er wijzigingen in je aanmelding, dan horen we dat ook graag. Ook hiervoor kun je ons bereiken op bovenstaand e-mailadres.

Kosten voor het congres
De kosten voor deelname aan het VGS-congres 2018 bedragen € 295,- (excl. btw) per persoon.

Kennispartners
Het VGS-congres 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de kennispartners: BMC, Rijnconsult en PwC.

 


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring