Updates2

 

Let op: na het invullen van onderstaand formulier volgt nog een pop-up waarin je om bevestiging van je aanmelding wordt gevraagd. Pas daarna is je aanmelding definitief.

* verplicht veld

Regio Hart van Brabant gebruikt je gegevens om je updates over de actualisatie van de strategische meerjarenagenda (SMA) toe te sturen. Bevestig hieronder dat je het daarmee eens bent door ‘updates’ aan te vinken.

Je ontvangt deze updates zolang het proces van de actualisatie SMA loopt, of tot wanneer je ervoor kiest je uit te schrijven voor de updates. We gebruiken jouw contactgegevens niet voor andere doeleinden dan de updates en delen ze niet met derden. Door hieronder op ‘aanmelden’ te klikken, stemt je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

Ben je op zoek naar een manier om je af te melden voor onze updates? Dat kan via deze link. Je kunt je hierna te allen tijde bedenken en alsnog aanmelden.