werkgroepvoorzitters

Angelique Geuze

Angelique Geuze

functie: voorzitter werkgroep afvalcoördinatie gemeente: Tilburg contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabine van Dooren - Heerkens

Sabine van Dooren - Heerkens

functie: voorzitter werkgroep economie gemeente: Dongen contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iris van Kollenburg

Iris van Kollenburg

functie: voorzitter werkgroep WerkHart gemeente: Dongen contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nienke de Lange

Nienke de Lange

functie: voorzitter werkgroep arbeidsparticipatie gemeente: Tilburg contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Charlotte de Lucht

Charlotte de Lucht

functie: voorzitter werkgroep recreatie en toerisme gemeente: Loon op Zand contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pleun van Riemsdijk

Pleun van Riemsdijk

functie: voorzitter werkgroep jeugd gemeente: Tilburg contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ronald Soemers

Ronald Soemers

functie: voorzitter werkgroep mobiliteit gemeente: Tilburg contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welna Poorta

Welna Poorta

functie: voorzitter werkgroep wonen gemeente: Goirle contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingeborg Vedder

Ingeborg Vedder

functie: voorzitter werkgroep Fysiek gemeente: Tilburg contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juul Willemsen

Juul Willemsen

functie: voorzitter werkgroep maatschappelijke ontwikkeling gemeente: Oisterwijk contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.