Inkoopspoor Wmo begeleiding

Aanbesteding Wmo

De aanbesteding voor Wmo begeleiding en beschermd wonen is gestart. Aanmelden op deze aanbesteding is niet meer mogelijk. Alle informatie over de aanbesteding is te vinden op TenderNed. Voor vragen over de aanbesteding kun je ook terecht op TenderNed. Heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorlopige gunning

De voorlopige gunning voor Wmo begeleiding is gegaan naar Combinatie HvB Begeleiding. Combinatie HvB Begeleiding is een samenwerkingsverband van elf zorgaanbieders die in de Inschrijffase vertegenwoordigd zijn door de Combinanten RIBW Brabant (tevens penvoerder), SMO Traverse, Impegno, Amarant, Prisma en met Thebe als Derde. Conform het beschrevene in paragraaf 5.4.4. van het Inkoopdocument, maakt de Combinatie gebruik van de mogelijkheid om de andere vijf aanbieders van het samenwerkingsverband iets later, respectievelijk direct na definitieve gunning, toe te voegen als Onderaannemers van haar Combinatie. Dit betreft de volgende vijf aanbieders: GGz Breburg, Sterk Huis, Het Werkt, ASVZ en Buro MAKS.

Hieronder staat relevante informatie over de inkoop sociaal domein in Regio Hart van Brabant.

Interesse in samenwerking?

Wij wijzen u graag op de mogelijkheid tot samenwerking met de (beoogde) contractpartner. Aanbieders die interesse hebben in een dergelijke samenwerking, kunnen dat aan Regio Hart van Brabant kenbaar maken en worden op de contactenlijst geplaatst. Vult u hiervoor dit formulier in >

Regio Hart van Brabant faciliteert de contactenlijst en deelt deze met de beoogde contractpartner. Vervolgens is het geheel aan de beoogde contractpartner of, en zo ja hoe, deze (samen met uw organisatie) invulling geeft aan een eventuele samenwerking.

 


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.