Als je zelf huiselijk geweld en/of kindermishandeling hebt meegemaakt, heb je ervaringen opgedaan die uniek zijn. Hoe belangrijk professionele begeleiding ook is, als ervaringsdeskundige heb je daarbovenop nog iets extra’s te bieden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hun eigen ervaringen op een ondersteunende manier in willen en kunnen zetten.

Centrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
Binnen het Centrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling werken we aan een Expertisecentrum. Het Expertisecentrum verzamelt en bundelt kennis en inzicht over huiselijk geweld en kindermishandeling. En dan vooral over hoe we het kunnen stoppen en oplossen. De inzet van ervaringsdeskundigen is daarbij een onmisbaar onderdeel.

Aan de slag als ervaringsdeskundige?
Ben jij of ken jij iemand die samen met andere ervaringsdeskundigen het verschil wil maken? In onderstaande pdf lees je meer informatie over ons Centrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling en naar wie we op zoek zijn. Wil je meer weten of je aanmelden als ervaringsdeskundige? Neem dan contact op met Anneke Kuijken, coördinator inzet ervaringsdeskundigheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-57888101.