• Home
  • Nieuws
  • Vacature programmamanager Mens & Samenleving

Vacature programmamanager Mens & Samenleving

Het programmabureau van Regio Hart van Brabant is op zoek naar een programmamanager Mens & Samenleving. Een super uitdagende rol en de spil in de regionale netwerkorganisatie voor wat betreft het sociaal domein.
Dit is een interne vacature: de medewerkers van de negen Hart van Brabantgemeenten nodigen we van harte uit hierop te reageren.

Update: de reactietermijn van deze vacature is verlopen. Inmiddels is besloten deze vacature ook voor externe kandidaten open te stellen. De geactualiseerde vacaturetekst lees je hier >

Als programmamanager Mens & Samenleving heb je een super uitdagende rol en ben je de spil in de regionale netwerkorganisatie voor wat betreft het sociaal domein. Haal jij jouw energie uit programmasturing en het schakelen tussen strategisch advies en operationele uitvoering? Houd jij in een hectische en dynamische werkomgeving het hoofd koel bij het coördineren van regionale vraagstukken in het sociaal domein? Vind jij het een uitdaging om in het brandpunt van de politieke belangstelling te werken en er mede voor te zorgen dat steeds schaarser wordende middelen terecht komen bij de mensen die het echt nodig hebben? Weet jij de juiste werkwijze te vinden voor de voorbereiding van effectieve besluitvorming en kun jij bestuursopdrachten vertalen in het gewenste resultaat? Klopt jouw hart voor Midden-Brabant? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

De vacature voor programmamanager Mens & Samenleving Regio Hart van Brabant is een interne vacature. Medewerkers van de gemeente Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk kunnen solliciteren.

Heb jij interesse? Lees dan de volledige vacaturetekst.

De sluitingsdatum voor deze vacature is dinsdag 17 november a.s.

 

 


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring