Decibel Outdoor is een van de best bezochte dancefestivals in Nederland en trekt zo'n 60.000 bezoekers. Hoe ga je als gemeente om met de spelers in dit veld? Organisatie, bezoekers en omwonenden hebben soms andere belangen en doen vanuit hun eigen perspectief een beroep op de gemeente.

Op het volgende evenement op de #RoadtoHartvanBrabant op 18 augustus krijgen we een kijkje in de keuken bij de organisatie van dit grootste festival. We focussen op de rol van de overheid en die van de gemeentesecretaris. Hoe aanwezig ben je als gemeente tijdens zo’n festival? We mogen zelfs mee naar het veiligheidsoverleg dat achter de schermen plaatsvindt. Een unieke kans voor ambtenaren en bestuurders!

Om alvast in de stemming te komen, vind je via deze link een filmpje van een wel héél toepasselijk district op Decibel, genaamd 'The Road'. Het programma start tussen 11.00 en 13.00 uur en duurt tot maximaal 17.00 uur. De precieze aanvangstijd volgt na je aanmelding. Er is een mogelijkheid om na het programma langer te blijven.

Aanmelden niet meer mogelijk. 

Dit evenement maakt onderdeel uit van de serie #RoadtoHartvanBrabant: een reeks energieke, prikkelende en soms schurende activiteiten voor en door ambtenaren en gemeentesecretarissen uit heel Nederland. De serie vormt het voorprogramma van het VGS-congres op 19 en 20 september 2018. Meer informatie hierover vind je op www.regio-hartvanbrabant.nl/vgs-congres.

 

RoadTo