• Home
  • Nieuws
  • Week Tegen Kindermishandeling 2022: ik zie jou

Week Tegen Kindermishandeling 2022: ik zie jou

01 november 2022

Van 14 tot en met 20 november 2022 is de landelijke Week tegen Kindermishandeling. Ook in de regio Hart van Brabant hebben we een week vol activiteiten. Om aandacht te vragen voor kindermishandeling, maar vooral ook om samen de aanpak tegen kindermishandeling te versterken.

In de regio Hart van Brabant is het thema van 2022: Ik zie jou. Horen- zien – en voelen. Alle kinderen hebben er recht op om gezien en gehoord te worden. Zeker als ze opgroeien in een onveilige thuissituatie. Jongeren en volwassenen die mishandeld zijn, vertellen dat er mensen in hun omgeving moeten zijn geweest die iets gehoord of gezien hebben. Maar dat niemand of alleen een enkeling er iets van heeft gezegd of er iets aan heeft gedaan. Slachtoffers hebben daar, naast de andere gevolgen van de mishandeling, last van. Zie jij echt hoe het gaat met kinderen in jouw omgeving?

Op de website van het expertisecentrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling lees je meer over deze themaweek en vind je het programma. Naar de website >

 


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.