• Home
  • Nieuws
  • Midpoint Brabants succesvolle Food Waste Challenge krijgt vervolg

Midpoint Brabants succesvolle Food Waste Challenge krijgt vervolg

10 oktober 2022

Bij de eerste Food Waste Challenge verspilde horeca in de regio Hart van Brabant ruim 54% minder voedsel! De challenge is een initiatief van Up New Food van Midpoint Brabant, Rabobank en 013Food. Tien restaurants in de regio deden mee. En met succes: de besparing staat gelijk aan 20.280 kilo voedsel, wat een waarde heeft van €175.002,- en gelijk is aan een uitstootvermindering van ruim 40.560 kilo CO₂.

Om horecaondernemers in een pittige tijd te helpen verduurzamen, komt er een tweede Food Waste Challenge. Restaurants en eetcafés in Midden-Brabant kunnen gratis meedoen en krijgen zo de kans om voedsel én geld te besparen. Inschrijven kan t/m 31 oktober 2022. Meer informatie en inschrijven: check de website van Up New Midpoint Brabant >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.