• Home
  • Nieuws
  • Inkoop Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding gestart in Regio Hart van Brabant

Inkoop Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding gestart in Regio Hart van Brabant

02 september 2022

Op donderdag 1 september 2022 heeft de Diamant Groep/Kikmaat via publicatie op TenderNed (TenderNed nummer 363949) de inkoop gestart voor Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding (OAD).

De Diamant Groep geeft via quasi inbesteding, uitvoering aan Ontwikkelinggerichte Arbeidsmatige Dagbesteding voor de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Tilburg.

De gemeente Oisterwijk maakt geen onderdeel uit van de Diamant Groep, maar wil net als de andere gemeenten in de regio OAD aanbieden aan haar inwoners. Daarom maakt zij gebruik van de zgn. ‘meeliftregeling’ bij deze aanbesteding. Dit betekent dat de gemeente Oisterwijk de aanbieders die door de Diamant Groep gecontracteerd worden, onder dezelfde voorwaarden kan contracteren. Hiermee creëren we eenduidigheid in de afspraken, tarieven etc. in de regio

Heeft u een aanbod voor Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding? Schrijf u dan in op deze publicatie via TenderNed via

www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/263305/details.

 

Ter informatie:

Speciaal voor deze aanbesteding organiseren worden op 8 september 2022 vier digitale vragensessies gehouden, gericht op de inkoop- en inschrijftechnische onderdelen van deze aanbesteding.

  • Tussen 9.00 en 10.30 is er een sessie om vragen over het UEA te beantwoorden.
  • Tussen 11.00 en 12.30 is er een sessie om vragen te beantwoorden over de wijze waarop u uw inschrijving moet indienen.
  • Tussen 13.00 en 14.30 is er een sessie om vragen over de werking van TenderNed te beantwoorden.
  • Tussen 15.00 en 16.30 is er een sessie om vragen over de diverse gevraagde verklaringen te beantwoorden. 

De sessies worden niet opgenomen.  Alle antwoorden op de gestelde vragen tijdens de sessies worden anoniem verwerkt in de nota van inlichtingen en zo snel mogelijk gepubliceerd op TenderNed.

Als u wenst deel te nemen aan (één van) de sessies dan kunt u zich tot uiterlijk 7 september 2022 12.00 uur inschrijven via de berichtenmodule in TenderNed. Wij verzoeken u aan te geven met welke deelnemers u aan welke sessie u wenst deel te nemen. U ontvangt vervolgens een bevestiging met daarin de deelnemerslink(s) via de berichtenmodule in TenderNed. Het blijft mogelijk om ook schriftelijk vragen te stellen over de inkoop- en inschrijftechnische aspecten van de aanbesteding.

 

Meer informatie over het inkoopspoor ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding vind je op deze webpagina >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.