• Home
  • Nieuws
  • Regiomarkt voor raadsleden op 21 mei

Regiomarkt voor raadsleden op 21 mei

25 april 2022

Hoe werken we in Regio Hart van Brabant met elkaar samen? Speciaal voor raadsleden is er op zaterdag 21 mei van 9 tot 13 uur een Regiomarkt. Met informatie over de Gemeenschappelijke regeling, met workshops en een informatiemarkt.

Gemeenschappelijke regelingen vervullen een belangrijke rol bij maatschappelijke, economische en gezondheids-, veiligheids- en milieuzaken in de regio. Tijdens de Regiomarkt bundelen de organisaties Regio Hart van Brabant, Midpoint Brabant, GGD Hart voor Brabant & West-Brabant, Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, en Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant de krachten. Welke rol vervullen ze, welke meerwaarde hebben ze voor de leefomgeving? Hoe is hun relatie met gemeenten? Dáárover gaan we in gesprek met de raadsleden. Dat gebeurt bij de Brandweerkazerne van Tilburg, aan de Fabriekstraat 34.

Workshops

Na de plenaire opening zijn er tussen 10.40 en 12.40 uur 3 workshopsessies met elke ronde de keuze uit 12 workshops; de onderwerpen variëren van duurzame economie tot crisisbeheersing 2.0 en van Positieve Gezondheid tot de ruimtelijke toekomst. Tegerlijkertijd is de informatiemarkt open.

Aanmelden

Deze Regiomarkt is speciaal voor raadsleden. Wil jij je aanmelden? Doe dat dan via de uitnodiging die je als raadslid via de griffie hebt ontvangen, of vraag de uitnodiging op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.