• Home
  • Nieuws
  • Welkom Alphen-Chaam en Baarle-Nassau

Welkom Alphen-Chaam en Baarle-Nassau

21 januari 2022

Vandaag was de eerste vergadering van het algemeen bestuur van Regio Hart van Brabant waaraan de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau als nieuwe regiogemeenten deelnamen.

De toetreding van Alphen-Chaam en Baarle-Nassau tot Regio Hart van Brabant volgt als een van de eerste grote ontwikkelingen op ons recente governancetraject. Dat traject heeft geleid tot wijzigingen van de gemeenschappelijke regeling Regio Hart van Brabant en de manier waarop we in de regio met elkaar samenwerken. Klik hier voor meer informatie daarover >

Burgemeestersbijeenkomst3
Foto: gemeente Tilburg | Dolph Cantrijn

Aan tafel van links naar rechts

Evert Weys (burgemeester Hilvarenbeek), Derk Alssema (burgemeester Gilze en Rijen), Mark van Stappershoef (burgemeester Goirle), Marion de Hoon-Veelenturf (burgemeester Baarle-Nassau), Willemijn van Hees (burgemeester Heusden), Marina Starmans-Gelijns (burgemeester Dongen), Theo Weterings (burgemeester Tilburg, voorzitter Regio Hart van Brabant), Sacha Ausems (burgemeester Waalwijk), Hanne van Aart (burgemeester Loon op Zand), Hans Janssen (burgemeester Oisterwijk), Aletta van der Veen (wethouder Gilze en Rijen, voorzitter bestuurscommissie Jeugd), Jan Brenninkmeijer (waarnemend burgemeester Alphen-Chaam).

Op de achtergrond: Frank van Mil (directeur Regio Hart van Brabant) en Hildegard de Kort (programmacoördinator Regio Hart van Brabant).


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.