• Home
  • Nieuws
  • Event Brabant Vastgoed 2022 over wonen, werken en logistiek

Event Brabant Vastgoed 2022 over wonen, werken en logistiek

11 januari 2022

Wil je weten wat er speelt op het gebied van wonen, werken en logistiek in Brabant? Kom dan op 16 febuari naar het event Brabant Vastgoed 2022 in de LocHal/Tilburg. Met onder anderen de wethouders Bas van de Pol (Tilburg) en Ronald Bakker (Waalwijk) en gedeputeerde Erik Ronnes als sprekers. 

Met een flink toenemende vraag naar woningen, goed bereikbare kantoorlocaties en logistiek vastgoed is Brabant hot. Wat zijn de nieuwste trends en marktcijfers? Dat vertelt Eric Harmsen van vastgoedorganisatie CBRE. Hij geeft een actueel marktoverzicht van Midden- en West-Brabant. Op het programma staan ook updates van de gedeputeerde, wethouders van Tilburg, Breda, Waalwijk en de meest actieve vastgoedpartijen over hun plannen en ambities omtrent wonen, werken en logistiek. Inclusief de energie- en klimaatplannen, vastgoedkansen Triple Helix en het Verstedelijkingsakkoord Breda-Tilburg (SRBT).

Klik hier voor het programma en om je in te schrijven >
Als een fysieke bijeenkomst door coronamaatregelen niet mogelijk is, verschuift Brabant Vastgoed 2022 naar een andere datum.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.