• Home
  • Nieuws
  • Stem op je favoriet voor de Brabantse Stijlprijs

Stem op je favoriet voor de Brabantse Stijlprijs

15 november 2021

Vanaf nu kun je stemmen op 1 van de 5 finalisten van de Brabantse Stijlprijs. Bijvoorbeeld op De Lindehoeve in Tilburg :-)

Tijdens de Brabantse Week van het Wonen wordt op woensdag 8 december duidelijk wie De Brabantse Stijlprijs 2021 wint. Naast de prijs van de vakjury maken de 5 finalisten ook kans op de publieksprijs. Wie is volgens jou de winnaar van de Stijlprijs? Je kunt tot en met 3 december stemmen op jouw favoriet! Ga voor meer informatie over de finalisten en om vervolgens te stemmen naar de stempagina >

Kwaliteit van leefomgeving

De Brabantse Stijlprijs is een prijs van de provincie Noord-Brabant die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant. Met deze prijs worden Brabanders uitgedaagd om gerealiseerde en inspirerende projecten in te zenden, die ook als voorbeeld kunnen dienen voor anderen, waar dan ook in Brabant. De winnaar van de juryprijs krijgt een fraaie trofee, eeuwige roem, extra publiciteit en podium. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een geldbedrag van 2.500 euro. Deze derde editie van de Stijlprijs is gekoppeld aan het provinciale actieprogramma ‘Nieuwe woonvormen en zelfbouw’. De provincie ging voor de Stijlprijs 2017 op zoek naar Brabantse voorbeeldprojecten in de publieke ruimte voor de Omgevingsvisie. De Stijlprijs 2014 stond in het teken van openbare ruimteprojecten voor het bestuurlijke programma Mijn Mooi Brabant.

Kijk hier voor meer informatie over deze Stijlprijs >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.