• Home
  • Nieuws
  • Informatiebijeenkomst aanbesteding Wmo

Informatiebijeenkomst aanbesteding Wmo

02 november 2021

Er is op 12 november een informatiebijeenkomst over de techniek van de aanbesteding Wmo. Wat zijn de de spelregels bij het aanmelden? En hoe zit het met de samenwerking van aanbieders als contractpartner bij de aanmelding en in het vervolgproces van deze aanbesteding? Die vragen staan centraal tijdens de digitale bijeenkomst van 10.00 tot 11.30 uur. 

Voor jeugdhulp is op 20 oktober de aanbesteding gestart. Als onderdeel daarvan is er een informatiebijeenkomst voor jeugdhulpaanbieders op 9 november. Jeugdhulpaanbieders kunnen in het selectiedocument op Tenderned vinden hoe zij zich voor die bijeenkomst kunnen aanmelden. De informatiebijeenkomst op 12 november is vergelijkbaar, maar dan voor Wmo. Deze sessie is volledig gericht op de techniek van de aanbesteding Wmo en gaat dus niet over de inhoud van de inkoopstrategie of het inkoopdocument Wmo. Ná de publicatie van de aanbesteding Wmo begeleiding en Wmo beschermd wonen is er nóg een informatiebijeenkomst over de techniek van de aanbesteding.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst op 12 november kan via deze link >
Gezien de beperkte tijd en de mogelijkheid tot het stellen van vragen kunnen zich maximaal 2 deelnemers per organisatie aanmelden; elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Na aanmelding volgt via Outlook een MS-Teams link voor de bijeenkomst.
De presentatie en de FAQ komen na de bijeenkomst op de inkooppagina op deze site >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.