Nieuwe officemanager Astrid de Nijs

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Yoga, meditatie, muziek, dans en culinaire avonturen brengen mij ook veel plezier. Vooral dat laatste doe ik graag met mijn vriend, met wie ik samenwoon in Tilburg.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en daarmee een bijdrage te leveren aan de ambities van Regio Hart van Brabant. Astrid de Nijs, de nieuwe officemanager bij het programmabureau Regio Hart van Brabant sinds maandag 4 oktober, stelt zich graag aan jullie voor.

"Het gaat om een deels nieuw in te richten functie, waaraan ik met mijn talent, kennis en ervaring graag invulling geef. Mijn werk zal in de basis veel lijken op wat Sharona Kools voor jullie en voor de regio deed. Dus: ik zal veel evenementen organiseren en maak onderdeel uit van het Shared Service Center-team. Vorig jaar heb ik daar al gewerkt, maar dan als zzp’er. Ik ben dus op bekend terrein, maar er is nog een hoop te ontdekken. De afgelopen 13 jaar heb ik als zzp’er strategische ondersteuning geboden aan organisaties en projecten die duurzaamheid belangrijk vinden voor milieu, maatschappij en organisatie. Mijn taken: organiseren, faciliteren, communiceren en verbinden. Daarvoor werkte ik voornamelijk in reclame, media en intellectueel eigendom. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Yoga, meditatie, muziek, dans en culinaire avonturen brengen mij ook veel plezier. Vooral dat laatste doe ik graag met mijn vriend, met wie ik samenwoon in Tilburg. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en daarmee een bijdrage te leveren aan de ambities van Regio Hart van Brabant."


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.