• Home
  • Nieuws
  • Innovatienetwerk Jeugd presenteert SkillsLab 2021-2022

Innovatienetwerk Jeugd presenteert SkillsLab 2021-2022

04 oktober 2021

Innovatienetwerk Jeugd presenteert in 2021 en 2022 een uniek en leerzaam online kennisprogramma: Skillslab. Via diverse workshops brengt het netwerk van de regio Hart van Brabant maandelijks verschillende aandachtsgebieden breed onder de aandacht. Voor iedereen met hart voor de jeugd, ervaringsdeskundigen in de (jeugd)hulp en voor jongeren zelf!

SkillsLab 2021-2022 biedt maandelijks gratis, online workshops rondom verschillende aandachtsgebieden. We gaan out of the box denken met Team Gelukt en we bespreken trends vanuit de leefwereld van jongeren met Jong & Je Wil Wat. We gaan aan de slag met de jeugd, delen goede voorbeelden met R-newt en bespreken Talentologie met Fontys lectoraat Opvoeden voor de Toekomst. Ook andere partners en betrokkenen zijn van de partij, zoals GGD Hart van Brabant, partners vanuit SJS, Zorgbelang Brabant | Zeeland en Avans.

Innovatienetwerk Jeugd draagt bij aan het optimaliseren van jeugd(hulp) in Brabant, met aandacht voor verschillende actuele en urgente thema’s uit het uitvoeringsprogramma Samen met de Jeugd.

Doe mee: meld je aan

De eerste sessie Anders Denken | Anders Doen is op 19 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. Meld je aan, pak pen en papier en doe mee! Bekijk de uitnodiging voor SkillsLab 2021-2022 > of ontdek alvast het programma van 2021 via www.innovatienetwerkjeugd.nl, waar je je ook direct kunt aanmelden. Meer informatie of vragen? E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring

Website archiveren

Onze pagina's worden gearchiveerd. Bekijk website archivering.