• Home
  • Nieuws
  • Inspiratiebijeenkomst pilots Inburgering+

Inspiratiebijeenkomst pilots Inburgering+

Burgemeester van Oisterwijk Hans Janssen opent op 28 juni 2021 de inspiratiebijeenkomst over de pilot Inburgering+. Die is van 15.00 tot 16.30 uur en voor iedereen die geïnteresseerd is dit onderwerp.

Hoe ervaringen van nieuwe Brabanders en professionals jou helpen het verschil te maken. Wil je daar meer over weten? Haak dan aan bij deze online inspiratiebijeenkomst. Wat doen we in de pilots, hoe ervaren deelnemers de pilots, wat leren we in de pilots en wat nemen we mee naar 2022 (nieuwe wet Inburgering)? Tijdens deze bijeenkomst staan de ervaringen van deelnemers aan de pilots centraal. Deelnemers delen in een film en een interview hun ervaringen. Het Verwey Jonker Instituut presenteert het evaluatieonderzoek en Elena Ponzoni, onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam en mede-oprichter van de Refugee Academy, vertelt meer over inclusie. 

Aanmelden kan door voor 24 juni een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. >
Download hier de uitnodiging >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring