Brabantse week tegen mensenhandel

Van 25 tot en met 28 mei is het in Brabant de week tegen mensenhandel. Het thema dit jaar: de zwijgende meerderheid. Via partijen in onze regio zoals Sterk Huis, de gemeente Tilburg, de politie en GGD Hart van Brabant, zijn we betrokken bij de organisatie van deze week.

We onderschrijven uiteraard het grote belang van aandacht voor mensenhandel. We roepen mensen die er mogelijk - in hun werk bijvoorbeeld - mee te maken hebben, op om deel te nemen aan het programma.

De podcast ‘onzichtbaar waar’ wordt dinsdag de 25ste gelanceerd. Journalist Jessica Maas gaat in gesprek met experts, zorgprofessionals en slachtoffers. Woensdag de 26ste geven Darija Kuipers en Joyce Huijding een webinar voor professionals die in hun werk mogelijk te maken krijgen met mensenhandel; een webinar over de weg die een slachtoffer van mensenhandel aflegt. Op donderdag de 27ste komt om 12.00 uur de masterclass live op de website ditisookmensenhandel.nl > Ter afsluiting op de vrijdag de 28ste kun je live kijken naar een talkshow over mensenhandel en daderschap. Experts gaan met elkaar in gesprek over de aanpak van mensenhandel. Hoe moeten we omgaan met daders en slachtoffers?

Meld je aan, klik op onderstaande uitnodiging >

uitnodiging weektegenmensenhandel


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring