• Home
  • Nieuws
  • Holland Expat Center South voor ondernemer en expat

Holland Expat Center South voor ondernemer en expat

Er werken honderden expats in onze regio, onder meer bij Tilburg University, Fujifilm in Tilburg, Ericsson in Rijen en Stahl in Waalijk. Ze vertegenwoordigen maar liefst 33 nationaliteiten, van Japan tot Brazilië. Het Holland Expat Center South helpt bij het in dienst nemen van deze internationale kenniswerkers. Dat maakt onze regio een fijne plek om te landen en tijdelijk te verblijven.

Holland Expat Center South is er voor de ondernemers én voor de expats. Zij worden via de zogenoemde ‘Klantreis’ van A tot Z begeleid, van informatie over werving en versnelde procedures tot advisering bij huisvesting en gezondheidszorg. Holland Expat Center South is een samenwerking van de provincie Noord-Brabant, de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), Regio Hart van Brabant/Midpoint Brabant, Regio West-Brabant, Agrifood Capital en Metropoolregio Eindhoven.

Een vertegenwoordiger van Stahl/Waalwijk: “We zijn heel blij met de hulp van Holland Expat Center South bij de verhuizing van onze internationale collega’s en hun vestiging in Nederland. De one-stop-shop aanpak geeft hen een vliegende start in wonen en leven in ons land. Geweldig dat deze non-profit overheidsorganisatie bij deze vaak omvangrijke trajecten zo’n complete ondersteuning biedt.”

Lees het volledige bericht op de Midpoint Brabantsite >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring