• Home
  • Nieuws
  • Tilburg-Waalwijk wéér Logistieke Hotspot van het jaar

Tilburg-Waalwijk wéér Logistieke Hotspot van het jaar

Ook in 2021 gaat de winst naar Tilburg-Waalwijk: deze regio is maar liefs voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Logistieke Hotspot nummer 1 van Nederland. Drie jaar achter elkaar deze verkiezing winnen lukte tot nu toe alleen regio Venlo-Venray.

In een enquête - een initiatief van Logistiek.nl - die in april is afgenomen, gaf een panel van 32 vastgoedexperts uit de logistieke sector aan regio Tilburg-Waalwijk veruit de meeste stemmen in de drie belangrijkste criteria van deze verkiezing: beschikbaarheid personeel, beschikbaarheid bouwgrond en medewerking overheid. Verdeeld over deze drie criteria plaatsten in totaal 24 panelleden deze regio in Midden-Brabant op de eerste positie in hun favoriete top tien van logistieke hotspot regio’s van Nederland.

Trots
Ronald Bakker, wethouder economische zaken van de gemeente Waalwijk is trots op de prolongatie van deze titel: “Dit succes is zeker ook te danken aan de unieke triple helix samenwerking van ondernemers, overheid en onderwijs in Midden-Brabant. Via Midpoint Brabant hebben we hier met z’n allen jarenlang structureel aan gewerkt.”

Meer informatie op de Midpoint-Brabantsite >


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring