• Home
  • Nieuws
  • Vacature programmamanager Mens & Samenleving

Vacature programmamanager Mens & Samenleving

Het programmabureau van Regio Hart van Brabant is op zoek naar een programmamanager Mens & Samenleving. Een super uitdagende rol en de spil in de regionale netwerkorganisatie voor wat betreft het sociaal domein. Haal jij jouw energie uit programmasturing en het schakelen tussen strategisch advies en operationele uitvoering? Lees snel verder!

Als programmamanager Mens & Samenleving heb je een super uitdagende rol en ben je de spil in de regionale netwerkorganisatie voor wat betreft het sociaal domein. Houd jij in een hectische en dynamische werkomgeving het hoofd koel bij het coördineren van regionale vraagstukken in het sociaal domein? Vind jij het een uitdaging om in het brandpunt van de politieke belangstelling te werken en er mede voor te zorgen dat steeds schaarser wordende middelen terecht komen bij de mensen die het echt nodig hebben? Weet jij de juiste werkwijze te vinden voor de voorbereiding van effectieve besluitvorming en kun jij bestuursopdrachten vertalen in het gewenste resultaat? Klopt jouw hart voor Midden-Brabant? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Regio Hart van Brabant bestaat uit de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Werkzaam bij een van deze gemeenten of elders: we nodigen iedereen met affiniteit en ervaring van harte uit te reageren.

Heb jij interesse? Lees dan de volledige vacaturetekst >

De sluitingsdatum voor deze vacature is 9 december a.s.


© 2016 - 2021 Regio Hart van Brabant - privacyverklaring